Σχεδιάζουμε το κλίμα σας!

Κλιματισμός

Ψύξη | Θέρμανση | Κλιματισμός
Μελέτη | Επισκευή | Συντήρηση

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η Climasystem Service – Αφοί Καραντάνη Ο.Ε. ιδρύθηκε & εδρεύει από τον Απρίλιο του 2004 στη Δραπετσώνα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς της θέρμανσης, του κλιματισμού, του εξοπλισμού μαζικής εστίασης, της επαγγελματικής ψύξης, τις εναλλακτικές πηγές θέρμανσης και τα ζεστά νερά χρήσης (ΖΝΧ).

Πολύ σύντομα γεννήθηκε η συνεργασία της Climasystem Service με τη DAIKIN ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης Blue Dealer. H πρωτοπόρος βιομηχανία DAIKIN που είναι γνωστή για το σχεδιασμό προηγμένης τεχνολογίας κλιματισμού από τη γέννηση του κλάδου και στην πράξη ο μόνος κατασκευαστής που έχει ο ίδιος αναπτύξει όλες αυτές τις τεχνολογίες, με ολοκληρωμένες λύσεις απόλυτης άνεσης διέγνωσε τόσο τις επιχειρηματικές ικανότητες όσο και τις τεχνικές γνώσεις των ανθρώπων της Climasystem ώστε το Μάιο του 2017 η Daikin Hellas εμπιστεύτηκε την Climasystem Service και μαζί εγκαινίασαν το πρώτο κατάστημα Showroom στην Ελλάδα, δίνοντας της τον παρθενικό τίτλο Blue Dealer Platinum. H δημιουργία του καταστήματος εντάσσεται στο νέο στρατηγικό πλάνο της Daikin Hellas, η οποία σχεδιάζει να επενδύσει στην ενιαία εταιρική εικόνα των καταστημάτων του δικτύου της, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν την εταιρεία μέσα από ένα ξεχωριστό concept, που σχεδίασε και υλοποίησε με τη βοήθεια της διεθνώς βραβευμένης συμβουλευτικής εταιρείας STIRIXIS Group.

Στην ίδια φιλοσοφία κινήθηκε και η ελληνική βιομηχανία κατασκευής υπέρυθρης θέρμανσης μαρμάρου ELITH που το 2009 επέλεξε την Climasystem Service να είναι o επίσημος συνεργάτης της στην Αττική. Η Elith είναι η πρώτη & η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που παράγει σώματα υπέρυθρης θέρμανσης από φυσικό πέτρωμα και η συνεργασία έχει μέχρι στιγμής αποδώσει περισσότερα από 300 έργα. Στόχος και των δύο συνεργατών είναι και η διάδοση και η παγίωση στη συνείδηση του καταναλωτή μιας εταιρίας που είναι παράδειγμα προς μίμηση στην χώρα μας.

Στα καταστήματα της Climasystem Service ο πελάτης έρχεται σε επαφή με καινοτόμα προϊόντα, λύσεις για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη σε εφαρμογές, όπως το σπίτι, το γραφείο, το ξενοδοχείο, τη βιομηχανία και κάθε άλλο χώρο. Οι άνθρωποι της εταιρίας, από κάθε τμήμα, είναι έτοιμοι να δώσουν λύσεις, συμβουλές και προτάσεις για κάθε ανάγκη. Το εξειδικευμένο προσωπικό, με τους αδειούχους τεχνικούς, βρίσκεται πάντα στην διάθεση του πελάτη, προσφέροντας εμπεριστατωμένη μελέτη και εγκατάσταση των επιλεγμένων συστημάτων αλλά και γρήγορο και 24ωρο service.

Τα τελευταία χρόνια η Climasystem Service στην προσπάθειά της να αξιοποιήσει τις ευκαιρίας της συνεχώς μεταβαλλόμενης αγοράς ασχολείται με τις τον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα με επίκεντρο τα νησιά των Κυκλάδων με τη διαρκώς αυξανόμενη τουριστική κίνηση.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ «BLUE DEALER PLUS» ΤΗΣ DAIKIN ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα “Blue Dealer Plus” εγκαινίασε σε κεντρικό σημείο του Πειραιά η πρωτοπόρος βιομηχανία κλιματιστικών Daikin, ενώ παράλληλα διοργάνωσε ειδική εκδήλωση για το δίκτυο των συνεργατών της παρουσιάζοντας τους το νέο concept Blue Dealer Plus. Η Daikin είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής στην Ευρώπη συστημάτων θέρμανσης, κλιματισμού, εξαερισμού & ψύξης με υψηλή ενεργειακή απόδοση για επαγγελματικές, οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές.

H δημιουργία του καταστήματος εντάσσεται στο νέο στρατηγικό πλάνο της DAIKIN HELLAS η οποία σχεδιάζει να επενδύσει στην εικόνα των καταστημάτων του δικτύου της, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν την εταιρεία μέσα από ένα ξεχωριστό concept, που σχεδίασε & υλοποίησε με τη βοήθεια της διεθνώς βραβευμένης συμβουλευτικής εταιρείας, “STIRIXIS Group”.

Το εσωτερικό του καταστήματος μας ξεχωρίζει για την αισθητική του & την αρμονική συνύπαρξη των φουτουριστικών στοιχείων, που έχουν χρησιμοποιηθεί για το σχεδιασμό του, με τα statement έπιπλα που έχουν επιλεχθεί για το χώρο & κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Η αντίθεση ανάμεσα στο ζεστό & το κρύο, στο παλιό & το νέο δημιουργεί ένα έντονο οπτικό αποτέλεσμα. Η ψηφιακή σήμανση του καταστήματος μαγνητίζει τους επισκέπτες μας, διευκολύνει την πλοήγηση τους & παρέχει χρήσιμες πληροφορίες.

Η άνεση αποτελεί προτεραιότητα & σκοπό για τη Daikin, τον οποίο εξυπηρετεί παρέχοντας αποδοτικές λύσεις για τον κλιματισμό, τη θέρμανση & την ψύξη, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες των πελατών όλες τις εποχές του χρόνου. Το κατάστημα χωρίζεται σε δύο τμήματα, στο ένα παρουσιάζονται οι λύσεις που αφορούν τον κλιματισμό & στο άλλο οι λύσεις που αφορούν τη θέρμανση.

Η υποδοχή των επισκεπτών γίνεται στον ειδικά διαμορφωμένο μας χώρο που λειτουργεί ως χώρος αναμονής, με οθόνες στις οποίες προβάλλονται ενημερωτικά βίντεο της εταιρείας για την ευρεία γκάμα προϊόντων & υπηρεσιών της. Στην άλλη πλευρά του καταστήματος, το μεγάλο τραπέζι που υπάρχει, μπορεί να εξυπηρετήσει ως σημείο συνάντησης για του επισκέπτες.

Η φιλόξενη ατμόσφαιρα & η λειτουργικότητα του χώρου μας, σας προκαλεί να ανακαλύψετε την πρωτοποριακή τεχνολογία της εταιρείας. Ο φωτισμός & οι χρωματικοί συνδυασμοί, το άρωμα & η ιδανική θερμοκρασία είναι μερικά ακόμη στοιχεία που θα σας κάνουν να νιώσετε οικεία & ξεχωριστά κατά την επίσκεψή σας.

Η “DAIKIN HELLAS” σε συνεργασία με την εταιρεία “STIRIXIS Group” παρουσίασε αναλυτικά το νέο concept της εταιρείας στο δίκτυο των συνεργατών της, Master & Blue Dealers απ’ όλη την Ελλάδα, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στο πρώτο «Blue Dealer Platinum» κατάστημα της Daikin στον Πειραιά Ελευθερίου Βενιζέλου 54 & Ανδρούτσου.

Εξερευνήστε όλες τις λύσεις κλιματισμού

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ