Σχεδιάζουμε το κλίμα σας!

Κλιματισμός

Ψύξη | Θέρμανση | Κλιματισμός
Μελέτη | Επισκευή | Συντήρηση

Daikin Ururu Sarara

Πλήρης έλεγχος κλίματος με (αφ)ύγρανση, καθαρισμό αέρα & αερισμό με ανώτερες αποδόσεις στη θέρμανση & ψύξη

Stylish
Η καινοτομία συναντάει τη δημιουργικότητα

Daikin Emura

Σχεδιασμός που μιλάει από μόνος του, ακόμα και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος μέχρι και -30°C

Με κομψό φινίρισμα σε λευκό, ασημί ή μαύρο, το Daikin Emura είναι ο τέλειος συνδυασμός εμβληματικού βραβευμένου σχεδιασμού και μηχανολογικής αρτιότητας

Perfera - FVXM

Σχέδιο επιδαπέδιας μονάδας για βέλτιστη άνεση θέρμανσης χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά θέρμανσης

 • Τιμές εποχιακής απόδοσης έως Α++ στη λειτουργία θέρμανσης που επιφέρουν χαμηλό κόστος λειτουργίας σε σύγκριση με μπόιλερ αερίου και θέρμανση με ρεύμα
 • Συνδυάζεται με πολλαπλές εξωτερικές μονάδες μέχρι και 5 θυρών
 • Με την ενίσχυση θέρμανσης θερμαίνεται γρήγορα το σπίτι σας όταν θέτετε σε λειτουργία τον κλιματισμό σας. Η ρυθμισμένη θερμοκρασία επιτυγχάνεται κατά 14% γρηγορότερα από ότι με ένα συνηθισμένο κλιματιστικό (μόνο ζεύγος)
 • Η λειτουργία θέρμανσης δαπέδου βελτιστοποιεί την αγωγή θερμότητας διανέμοντας ζεστό αέρα από το κάτω μέρος της μονάδας
 • Η λειτουργία heat plus παρέχει 30 λεπτά θέρμανσης άνεσης προσομοιώνοντας την εκπεμπόμενη θερμότητα
 • Με τη χρήση ηλεκτρόνιων για την ενεργοποίηση χημικών αντιδράσεων με αιωρούμενα σωματίδια, το Flash Streamer εξουδετερώνει τα αλλεργιογόνα όπως είναι η γύρη και τα μυκητισιακά αλλεργιογόνα και απομακρύνει ενοχλητικές οσμές παρέχοντας καλύτερο, καθαρότερο αέρα
 • Τέλειος μοντέρνος σχεδιασμός
  Διπλή έξοδος αέρα για καλύτερη διανομή αέρα
 • Αθόρυβη λειτουργία: στάθμη ηχητικής πίεσης μέχρι και 19dBA
 • Onecta: έλεγχος της εσωτερικής σας μονάδας από οποιαδήποτε τοποθεσία με εφαρμογή, μέσω του τοπικού σας δικτύου ή του διαδικτύου

Σύστημα Multi

Δυνατότητα σύνδεσης πολλών μονάδων

 • Σε 1 εξωτερική μονάδα multi μπορούν να συνδεθούν έως και 3 εσωτερικές μονάδες. Όλες οι εσωτερικές μονάδες μπορούν να ρυθμίζονται ανεξάρτητα και δεν χρειάζεται να εγκατασταθούν στο ίδιο δωμάτιο ή την ίδια χρονική στιγμή.
 • Μπορούν να συνδεθούν εσωτερικές μονάδες διαφόρων τύπων: δηλ. μονάδων τοίχου, γωνιακών μονάδων οροφής τύπου κασέτας, μονάδων οροφής με αεραγωγούς
 • Οι εξωτερικές μονάδες είναι εξοπλισμένες με σπειροειδή συμπιεστή που διακρίνεται για τη χαμηλή στάθμη θορύβου και την υψηλή ενεργειακή του απόδοση.
 • Εξωτερικές μονάδες με δυνατότητα σύνδεσης πολλών μονάδων (multi).
 • Η νυχτερινή αθόρυβη λειτουργία μειώνει αυτόματα την ηχητική στάθμη λειτουργίας της εξωτερικής μονάδας κατά 3dBA τη νύχτα (εξωτερικές μονάδες multi σε πρόγραμμα ψύξης μόνο)
 • Η χρήση εξωτερικών μονάδων τύπου inverter παρέχει κλιματιστικά συστήματα με υψηλή ενεργειακή απόδοση και πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου
 • Οι εξωτερικές μονάδες της Daikin είναι κομψές, γερές και μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν στην οροφή, τη βεράντα ή σε εξωτερικό τοίχο.
mult

Μονάδα multi

Μονάδα τοίχου

Μονάδα δαπέδου

Μονάδα για ζεστά νερά

INVERTER

Οι συμπιεστές Inverter προσαρμόζουν συνεχώς την ταχύτητα του συμπιεστή στις πραγματικές απαιτήσεις. Οι λιγότερες εκκινήσεις και τα σταματήματα που καταναλώνουν ενέργεια έχουν ως αποτέλεσμα την μειωμένη κατανάλωση ενέργειας (έως 30%) και περισσότερο σταθερές θερμοκρασίες.

 

Νυχτερινή αθόρυβη λειτουργία

Μειώνει αυτόματα το θόρυβο λειτουργίας της εξωτερικής μονάδας τη νύχτα κατά 3dB(A) αφαιρώντας έναν βραχυκυκλωτήρα από την εξωτερική μονάδα. (μόνο εξωτερικές μονάδες Multi σε λειτουργία ψύξης).

 

Daikin Altherma HPC

Ο Daikin Altherma HPC είναι ένας κονβέκτορας αντλίας θέρμανσης που συνδυάζει θέρμανση και ψύξη σε ένα προϊόν.

Ο Daikin Altherma HPC συνδυάζεται με υποδαπέδιες σωληνώσεις και μπορεί να αντικαταστήσει τα θερμαντικά σώματα παλαιάς τεχνολογίας. Μπορείτε να τον συνδέσετε σε αντλίες θέρμανσης χαμηλής θερμοκρασίας για να επιτύχετε υψηλότερες αποδόσεις.

Τι είναι ο κονβέκτορας αντλίας θέρμανσης

Ο τρόπος λειτουργίας ενός κονβέκτορα αντλίας θέρμανσης είναι παρόμοιος με αυτόν ενός θερμαντικού σώματος καθώς και οι δύο χρησιμοποιούν αγωγή θερμότητας για να ζεστάνουν έναν χώρο. Ένα θερμαντικό σώμα δημιουργεί αγωγή θερμότητας μέσω διέλευσης νερού μέσα από τους σωλήνες του. Με έναν κονβέκτορα αντλίας θέρμανσης η διαδικασία αγωγής θερμότητας του θερμαντικού σώματος είναι ταχύτερη διότι υπάρχει ένας μικρός ανεμιστήρας πίσω του που επιταχύνει τον κύκλο θέρμανσης.

Ένας κονβέκτορας αντλίας θέρμανσης δημιουργεί την ίδια θερμοκρασία δωματίου ως παραδοσιακό θερμαντικό σώμα αλλά με χαμηλότερες θερμοκρασίες νερού στο θερμαντικό σώμα και μακροπρόθεσμα συνεισφέρει σε άμεση ενεργειακή εξοικονόμηση για τους χρήστες.

FAN COIL ΤΟΙΧΟΥ

FAN COIL ΔΑΠΕΔΟΥ

Ευχάριστη αίσθηση και άνεση λόγω της ομοιόμορφης
θέρμανσης σε όλη την επιφάνεια των θερμαινόμενων χώρων.

Yπέρυθρη Θέρμανση Μαρμάρου

Η υπέρυθρη θέρμανση είναι ένας προσιτός, οικολογικός, καθημερινός τρόπος θέρμανσης για όλους.

Η τεχνολογική εξέλιξη των συστημάτων υπέρυθρης θέρμανσης καθιστούν τα συστήματα αυτά ιδανικά σε κάθε χώρο.

Προσφέρει ομοιόμορφη θέρμανση και υψηλή απόδοση.

Εναλλακτική θέρμανση - Πλεονεκτήματα

Η Elith είναι η πρώτη και η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που παράγει σώματα υπέρυθρης θέρμανσης από φυσικό πέτρωμα. Έχοντας αποκτήσει το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας και πολλά βραβεία καινοτομίας, η Elith κατασκευάζει τα σώματα υπέρυθρης θέρμανσης μαρμάρου με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η Elith υλοποιεί τον απαράμιλλο συνδυασμό υπέρυθρης θέρμανσης με βασικά υλικά το μάρμαρο και τον γρανίτη.

Εξερευνήστε όλες τις λύσεις κλιματισμού

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ